Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023

Gösterim: 366

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 14.30’da Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ’nin başkanlığında toplandı. Tanışma ve açılış konuşmalarından sonra gündem maddelerine geçildi.

 

Toplantıya Birim Danışma Kurulu Üyelerimizden, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hülya YILMAZ BAŞER, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şengül ÖZEN, Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Barış DEMİR yerine Ayşen GÜNDÜZ, Fizyoterapist Hamiyet YÜCE, Diyetisyen-Beslenme Uzmanı Fatih ERKAN, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Eğitim Birimi Sorumlusu Rüya KORKMAZ, Öğrenci Temsilcisi Burcu YILDIRIM, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Fakülte Sekreteri zoom platformu üzerinden online olarak katıldı. 

 

Toplantıda "Akreditasyon Çalışmaları, Staj ve Araştırma Geliştirme" konularında bilgi verildi öneriler alındı. Paydaşların fakültemizden beklentileri, öğrencilere yönelik olarak paydaşlar ile gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları konuları görüşüldükten sonra bir sonraki toplantı gündem maddelerinin belirlenmesine geçildi. Genel değerlendirmeler ve diğer öneriler ile toplantı sonlandırıldı.

 

Fakültemizin Birim Danışma Kurulu Toplantısı’na online katılım sağlayan Birim Danışma Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 


Fotoğraflar