Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2023

Gösterim: 721

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerimizin Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine yönelik Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda Önlük Giyme Töreni gerçekleşti.
Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Üniversitemizin tanıtım filmiyle devam etti. Törenin onur konuğu Prof. Dr. Muhittin Tayfur çevrim içi olarak diyetisyenliğin dününü, bugününü ve yarınını anlatan bir konuşma gerçekleştirdi.
Törene Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz katılım gösterdiler. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerimizden Prof. Dr. Oktay Eray ile Prof. Dr. Uğur Gülşen de Önlük Giyme Törenine katılarak öğrencilerimize önlük giydirdi. 
Öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezun adaylarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyoruz!


Fotoğraflar