Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024

Gösterim: 92

Bahar Şenlikleri Spor Turnuvaları

Bahar Şenlikleri Spor Turnuvaları Başvuru Detayları ve Başvuru Formları
Üniversitemizin spor ve bahar şenlikleri kapsamında 29/04/2024 - 17/05/2024 tarihleri arasında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Bilimler Fakültesinin ortaklaşa düzenleyeceği Üniversitemizin birimleri arasında Futbol (Halı Saha), Voleybol, Basketbol (3*3), Tenis (Kort), Masa Tenisi ve Badminton turnuvaları düzenlenmesi planlanmaktadır.
Yapılması planlanan turnuvalarla alakalı olarak;
Futbol: Spor Bilimleri Fakültesi halı sahasında yapılacak olup, her fakülte ya da MYO'dan bir takım oluşturulacaktır. Takımlar 6 asil 5 yedek olmak üzere en fazla 11 kişiden oluşacaktır. Yeterli sayıya ulaşamayan fakülte ya da MYO'lar bir fakülte ve MYO ile birleşerek takım çıkartabilir.
Voleybol: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda yapılacak olup, her fakülte ya da MYO'dan bir takım oluşturulacaktır. Takımlar kadın erkek karışık olabilecek şekilde 6 asil 6 yedek olmak üzere en fazla 12 kişiden oluşacaktır. Yeterli sayıya ulaşamayan fakülte ya da MYO'lar bir fakülte ve MYO ile birleşerek takım çıkartabilir.
Basketbol (3*3): Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar takım çıkartabilir. Takımlar 3 asil 2 yedek olmak üzere en fazla 5 kişiden oluşacaktır.
Tenis: Rektörlük binası önü çadır salonda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar takım çıkartabilir. Müsabaka tekler olarak yapılacaktır.
Masa Tenisi: Spor Bilimleri Fakültesi masa tenisi salonunda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar bireysel sporcu başvurusu yapabilir. Müsabaka tekler şeklinde yapılacaktır.
Badminton: Spor Bilimleri Fakültesi çok amaçlı spor salonunda yapılacak olup, fakülte ya da MYO'lar istedikleri kadar bireysel sporcu başvurusu yapabilir. Müsabaka tekler şeklinde yapılacaktır.
Başvuru Formları Aşağıda dosyalar Başlığı Altındadır. Takımlar Yada Takım Liderleri, İlgili Başvuru Formunu Doldurup, Öğrenci İşleri Ofisine Teslim Edebilirler. "Bilgilerin Doğruluğundan Öğrencilerimiz Sorumludur."