Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021

Gösterim: 393

Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz Kariyer Buluşması Programı Düzenledi

 

 
Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz tarafından "Kariyer Buluşması" programı düzenlendi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen program aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Celil Aydın gerçekleştirdi.
 
Sektör paydaşları ile öğrencileri bir araya getirmek için düzenlenen program iki oturum şeklinde yapıldı. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Sabri Alkan'ın yaptığı ilk oturumun konuşmacıları Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Sekreter Teknik Yardımcısı Ercan Özokutucu, Hicri Ercili Tersanesi Genel Müdürü Sinan Başak, ÇELEBİ Bandırma Uluslararası Liman İşletmeciliği Teknik Müdürü Hüseyin Taşkın oldu. İnteraktif bir söyleşi şeklinde yapılan ilk oturum sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etti.
 
Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Yalgın'ın yaptı ikinci oturumun konuşmacıları ise; İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Genta Denizcilik İnş. ve Tic. A.Ş. - Genel Müdürü Kamil Arif Ertik, İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürü Alper Tugbay, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Birinci Sınıf Dalgıç Zafer Bul ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Baş Balık Adam Serkan Arkan oldu. Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından program Doç. Dr. Celil Aydın'ın konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.