Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde Klinik Uygulama II Dersi Kapsamında Bandırma’da Öğrencilerimizin Uygulama Yapacağı Kurumlar ile Yapılan Bilgilendirme Toplantısı Hakkında

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde Klinik Uygulama II dersi kapsamında Bandırma’da öğrencilerimizin uygulama yapacağı kurumlar ile 22.02.2024 tarihinde Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU başkanlığında organize edilen toplantıya; bölümümüz öğretim üyeleri ve 4. Sınıf Klinik Uygulama Ders Komisyonu üyelerimiz haricinde öğrencilerimizin klinik uygulama yaptığı kurumlardan kurum sahipleri ve fizyoterapistler katılım sağladı. Bilgilendirme toplantısında, kurumlara bahar döneminde öğrencilerimizin uygulama yapacağı tarihler ve rotasyon grupları hakkında bilgi verildi. Kurumların güz dönemi ile ilgili geri dönüşleri alındıktan sonra bahar dönemi ile ilgili beklentileri dinlendi. Verimli bir klinik uygulama dönemi geçirilmesi dileğiyle toplantı sonlandırıldı. Katılım sağlayan tüm öğretim üyelerine ve kurumlara teşekkür ederiz.