Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024

Gösterim: 73

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde Bölümümüze Ders Verecek Öğretim Üyeleriyle Gerçekleştirilen Ders İçerikleri Bilgilendirme Toplantısı Hakkında

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde bölümümüze ders verecek öğretim üyeleriyle 20.02.2024 tarihinde Ders İçerikleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU başkanlığında organize edilen toplantıya, bölüm öğretim üyelerimiz haricinde bölümümüzde zorunlu veya seçmeli ders veren diğer bölümlerden öğretim üyeleri de katılım sağladı.

Ders İçerikleri Bilgilendirme Toplantısında, 

  • İlgili derslerin öğretim üyeleri ile ders içerikleri ve ders akışı ile ilgili konular görüşüldü. 
  • Her hafta anlatılacak ilgili dersin ilk slaytında, dersin konusunun ve 14 haftalık ders akışının yer alması gerektiği belirtildi. 
  • Ara sınav, final, bütünleme, tek ders sınavlarında kullanılacak Sınav Şablonu hakkında bilgi verildi. 
  • Öğretim elemanlarının ilgili derslerinin ders öğrenme çıktıları ile bölüm program öğrenme çıktılarını eşleştirebileceği ve bu çıktılara göre ara sınav, final, bütünleme, tek ders sınavlarındaki soru sayısının belirlenebileceği excel formatındaki Ders Matrisleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı sonunda ilgili derslerin öğretim üyelerine "2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Akışı Slaytı" ve “Bologna Bilgi Paketi Linki” mail olarak gönderildi. Katılım sağlayan tüm öğretim üyelerine teşekkür ederiz.


Fotoğraflar