1st International Conference on Scoliosis Management Konferansı

Başlama Tarihi: 12 Nisan 2019     Saat: 09:00

Yer: İstanbul Kültür Üniversitesi

Düzenleyen: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Biruni Üniversitesi ile Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Ortopedik Fizyoterapistler Derneği, Türkiye Ortez-Protez Bilim Derneği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Derneği ve Skolyoz Forum işbirliği

Açıklama:

Üniversitemiz, İstanbul Kültür Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Biruni Ünversitesi ile Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Ortopedik Fizyoterapistler Derneği, Türkiye Ortez-Protez Bilim Derneği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Derneği ve Skolyoz Forum işbirliği ile İstanbul Kültür Üniversitesi’nde “1st International Conference on Scoliosis Management” konferansı gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Burçin Akçay’ın da Konferans Eş Başkanı olduğu ve farklı branşlardan bilim insanlarının yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen konferansta, 24 farklı ülkeden 244 katılımcı yer aldı.

12 Nisan 2019

1st International Conference on Scoliosis Management Konferansı

Tarih: 12 Nisan 2019

Saat: 09:00